Eetkamer Op de Proef

Kookstudio

Eetkamer Op de Proef in Almelo geeft ook kookworkshops. Daarvoor hebben wij de maandag en dinsdag vrij gehouden. Bij uitzondering en afhankelijk van de grootte van de groep is een andere dag ook mogelijk. Door het open karakter van de keuken is een workshop bij Op de Proef uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieactiviteit. Tijdens de workshop staan, naast lekker eten en drinken, ook gezelligheid en sfeer centraal.

U kunt kiezen uit een normale workshop of een tapas workshop.

Wat houdt een normale workshop bij Op de Proef in?

  • ontvangst met een welkomstdrankje
  • een heerlijk vier gangen menu

Het menu
Het menu kunt u in overleg met de chef samenstellen. De gerechten worden bereid met inspiratie uit de Mediterrane keuken en/of uit de Zuid-Franse bistro. Samen met uw collega's, vrienden of familie gaat u aan de slag met de recepten en ingrediënten en treft u de voorbereidingen voor het diner. Dit diner wordt uiteraard door uzelf geserveerd.

De recepten van de gerechten die u tijdens de workshop bereidt, worden na afloop van de avond per e-mail naar u verstuurd. Op deze manier kunt u thuis de gerechten ook nog eens rustig uitproberen. Het principe waarop onze workshops zijn gebaseerd is dat iedereen het volledige menu thuis ook moet kunnen maken. We gebruiken daarom ingrediënten die gemakkelijk te verkrijgen zijn. Ook hoeft u geen dure of specifieke apparatuur aan te schaffen om onze gerechten thuis te bereiden.

Kosten en tijdsduur
De kookworkshop bieden wij u aan voor € 54,50 per persoon. Dit bedrag is exclusief de eventuele consumpties die u buiten het welkomstdrankje en de koffie om nuttigt. Een kookworkshop bij Op de Proef duurt ongeveer vijf uur.

Aantal
Afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden minimaal 6 personen(afhankelijk van de dag!!)

Wat houdt de tapas workshop in?

  • ontvangst met een welkomstdrankje
  • +/- 13 tapas gerechtjes maken De tapas die gemaakt worden vormen samen een diverse "maaltijd", dus er is voor elk wat wils!! Heeft u specifieke wensen of zijn er beperkingen? Laat het ons weten en we kunnen er rekening mee houden!!

Kosten en tijdsduur
De workshop duurt qua bereidingstijd 1-1,5 uur, en in totaal ongeveer 3 uur. De kosten zijn € 34,50 pp exclusief de drankjes.

Aantal
De tapas workshop wordt voor minimaal 6 personen gegeven(afhankelijk van de dag!!)

  • Het aantal dient u uiterlijk een week van te voren doorgeven. Het aantal dat u doorgeeft is maatgevend voor facturatie.
  • Prijs is onderhevig aan uw wensen. Wilt u exclusieve producten en ingrediënten gebruiken, dan zal dit invloed hebben op de prijs.