Eetkamer Op de Proef

Bij Eetkamer op de Proef serveren wij onze hoofdgerechten standaard met aardappel-, groente- en sla garnituur.
Liever een Irish, French, Italian of American coffee als desssert? Ook dat serveren wij u graag.

Menukaarten

Voorgerechten

Carpaccio DIY

€ 12,50

Italiaanse klassieker van smaakvol Aberdeen-rund, naar eigen wens op smaak te maken

Geit, ham, aceto balsamico

€ 9,25

Geitenkaas salade met parmaham en dressing van aardbei en aceto balsamico

Tonijn, komkommer, gember en sesam

€ 10,75

gegrilde tonijn op salade met komkommer, gember en sesamzaadjes

Gamba's, kabeljauw en aioli

€ 10,50

Gamba's met accras ( kabeljauwballetjes), op salade met aioli

Asperge, courgette en pecorino

€ 7,50

Soep van groene asperges en courgette, met brood en pecorino

Hoofdgerechten

Kalf en groente

€ 19,75

Kalfssukade met gesmoorde groente

Snoekbaars, appel en venkel

€ 17,50

Snoekbaarsfilet met appel-venkelcompote

Vegetarisch

€ 16,50

Ravioli met geitenkaas, spinazie, pesto, tomatensaus en parmesan krokantje

Rund

Entrecote 250 gram 20,75
Rib-eye 350 gram 24,50
naar keuze met kruidenboter of rode wijn saus geserveerd

Kabeljauw, pancetta en tomaat

€ 18,25

Kabeljauw in pancetta met kruidige tomatensaus

Tonijn

€ 18,50

Gegrilde tonijnsteak met antiboise

Lam, dadel en amandel

€ 17,50

Lamsstoofpot geserveerd met dadels en amandelen

Eend, rabarber en sinaasappel

€ 18,75

Eendenborst met compote van rabarber en sinaasappel

Nagerechten

Cheesecake en noten

€ 6,50

Cheesecake met hazelnoot, pistache ijs en noten krokant

Rabarber en aardbei

€ 6,50

Ijs van rabarber en aardbei, aardbei-chocolade mousse, soepje van rabarber en aardbei

Crème brûlée, citroen en mango

€ 6,25

crème brûlée van citroen met ijs van mango

Banaan, kokos en chocolade

€ 5,75

Bananenijs en een eclair met kokos en chocolade room

Maandmenu Juli € 27,50

Voorgerecht

Mosselen met brood

€ 0,00

Mosselen in mediterrane saus met gegrild brood

ook los te bestellen als voorgerecht

Hoofdgerecht

Kip, parmaham, salie

€ 0,00

Kipdij met salie ingerold in Parmaham met uiensaus

ook los te bestellen als hoofdgerecht

Nagerecht

Perzik, yoghurt en framboos

€ 0,00

Gepocheerde perzik met hangop en frambozenijs

ook los te bestellen als nagerecht

Proeverij Menu € 39,50

3 gangen menu. Elke gang heeft 3 kleine gerechtjes.

Met wijnarrangement

€ 54,50

bij elke gang 2 glaasjes wijn